Termékpaletta

Válasszon a termékkategóriák közül:

Bor

Hazánk minden hagyományos bortermelő vidékéről származó borok megtalálhatók termék paletánkban, Tokaji különleges évjáratú és minőségű borain át, az Alföldi asztali borokig bezárólag. Pezsgőink a tankerjesztésű technológiától a palackos erjesztésű és különleges minőségű nemes italokig színesítik portfoliónkat. Szintén a piaci igényeknek megfelelően értékesítjük az egyre közkedveltebb gyümölcsborokat.

Egyéb

A partnereink igényeit felmérve cégünk az italáru és a dohány árú mellé, még bővített választékot, papíráruval és a Sara Lee Hungary ZRT. kávéi is megtalálhatók közötte Pl: Toalett papír, Szalvéta, Papír zsebkendő, Papírtörlő, Omnia szemes

Sör

Cégünk jelentős forgalmat bonyolít a sörök forgalmazásából. Köszönhető annak, hogy a Magyarországon megtalálható sörgyárak teljes választékát kínáljuk önöknek választékunkban 0,33 üveges termékektől, az 50 l-es keg hordóig bezárólag minden igényt ki tudunk elégíteni.

Szeszek

Magyarországon kedvelt hazai és külföldi italok mind megtalálhatóak nálunk, de különleges és ritka italokat is megtalál cégünknél. Kínálatunkban szerepel olcsóbb és drágább kategóriájú ital is. Pl: szeszesitalok, pálinkák, likőrök, keserűk, whiskyk, koktélok, és koktél alapanyagok.

Üdítők

Palettánkon a szénsavas és rostos-szűrt kategóriában is mindenki megtalálja a magának megfelelő ízű és minőségű terméket.
Fáü Rt

©2009 fps webügynökség