Rólunk

A vállalkozás bemutatása, a tevékenység, a telephelyek bemutatása, értékelése

Az Italkereskedő-ház Zrt. 2000. 03. 24-én alakult, az alapítók négy B-A-Z. megyében működő jövedéki termék és ital nagy- és kiskereskedő vállalkozás volt, majd beolvadás folytán az alapító cégek jogutódlással beolvadtak az Italkereskedő-ház Zrt-be.

 

Az így létrejövő szervezetnek 6 belföldi magánszemély egyenlő arányban a tulajdonosa, amelynek jegyzett tőkéje jelenleg 120 MFt.

 

Az Italkereskedő-ház Zrt. fő tevékenysége: élelmiszer, ital, dohányáru vegyes nagykereskedelme. A társaság kiskereskedelmi tevékenységet is folytat, a C+C raktáráruházakban az egyéni vásárlókat is kiszolgáljuk.
A tevékenység fő folyamatai: beszerzés, raktározás, szállítás, értékesítés.

 

 

A piaci pozíciók, a vevőkapcsolatok alakulása

Társaságunk B-A-Z. megyében piacvezető az ital- és jövedéki termék nagykereskedelme területén. A megyében a piaci részesedésünk 60 %.

Az üzletkötők alkalmazása lehetőséget ad a közvetlen partnerkapcsolat kialakítására, új vevőpartnerek szerzésére és az akciók, valamint a piaci események azonnali és megfelelő levezénylésére, a gyors reagálásra.

 

A telesales működtetése költségkímélő kapcsolattartás a vevőkkel, akik ingyenes hívószámon érhetik el munkatársainkat. Vevőállományunk 60 %-a tartós vevőkapcsolat, szerződéssel biztosítva. Partnerein 35 % a vendéglátásban, 65 %-a a kereskedelemben tevékenykedik.

 

2019.-ben  sikeresen pályáztunk a MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE Széchenyi 2020 keretében kiírt támogatásra, melynek adatai ezen az oldalon érhetőek el.


©2009 fps webügynökség